570,00 €

(IVA y tasa RAEE incluidos)
179

3.7 basado en 179 reseñas de clientes

55
66
23
18
17
Calidad de sonido

Es bueno

Diseño

Es bueno

Facilidad de uso

Es bueno

Nota: Las reseñas del producto pueden incluir variaciones. Algunas variaciones, servicios o características del producto mencionadas en las reseñas pueden no estar disponibles en todos los países.

Positiva más útil
0

Sony BDV 5200w

BDV-N5200W 13/10/2014 por RV1409 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

After having 2 other 5.1 home cinema sets and 2 soundbars is this my best buy ever. I am very pleased with it.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

9

0

Crítica más útil
0

Not recommended

BDV-N5200W 23/11/2016 por thorny138 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

I read reviews about this unit and unfortunately I did not heed them. This bluray home cinema started freezing and being unresponsive almost immediately. I would not recommend.

Calidad de sonido

Bueno

Características

Está bastante bien

Diseño

Promedio

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

9

0

179 Reseñas de clientes

0

Gebruiksgemak onvoldoende

BDV-N5200W 09/11/2023 por Dazennekik (Bélgica)

De comptabiliteit met mijn TV Sony Bravia 4K is ongehoord slecht. Met één afstandsbediening kan je niets aanvangen. Daarenboven slaat het toestel bij regelmaat op stand-by en krijg ik hem enkel terug op gang als ik de stekker er uit en terug insteek.

Calidad de sonido

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

Respuesta de Rabab @Sony Support NL
13/11/2023

Hallo,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het jammer om te horen dat je problemen ondervindt met je BDV-N5200W.
Graag willen wij je adviseren om de volgende stappen te volgen.
Software controleren: https://cutt.ly/qwYv3dYS
Resetten: https://cutt.ly/wwYv8DUx pagina 70.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

0

Bon matériel mais peu durable (4 ans)

BDV-N5200W 16/05/2023 por HRValais (Suiza)

Déçu par la longévité du Home cinéma que j'ai dû mettre à la décharge après seulement 4 années.

Calidad de sonido

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Mit 2,5 Jahren nicht so langlebig

BDV-N5200W 10/08/2022 por Christoph273 (Alemania)

Das Heimkinosystem wurde vor ca. 2,5 Jahren gekauft. Nachdem es vor etwa einem Jahre mit gelegentlichen Aufhängern "geglänzt" hat (Nach Stecker ziehen hat es wieder funktioniert), ist es jetzt tot. Kein Lämpchen leuchtet mehr. Jetzt muss ich mir nochmal die Anleitung anschauen um meine CE wieder raus zu bekommen. Über die eigentlichen Eigenschaften kann ich nicht meckern. Ton war soweit ich das Beurteilen kann gut.

Rendimiento

Promedio

Diseño

Promedio

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

Respuesta de Customer Service
15/08/2022

Hi Christoph273,

es tut uns leid dies zu hören. Überprüfe bitte, ob das Netzkabel richtig angeschlossen ist. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt

Gehad @Sony Support DE

0

Top uitstraling product

BDV-N5200W 19/05/2022 por JRAM (Holanda)

Werkt probleemloos top geluid geen spijt wel spijt niet eerder gekocht. Probleemloos met tv en digitale radio ontvanger. A.B. met duidelijke opties.

Calidad de sonido

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Zu kurze Kabel

BDV-N5200W 20/03/2022 por Andreas Letenoczki (Alemania)

Ich bin mit dem Qualität zufrieden, aber die Kabel der Frontlautsprecher sind viel zu kurz, und Verlängerungskabel stehen nicht zur Verfügung. So kann man nicht zufrieden sein!!!!

Calidad de sonido

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

No es muy bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

Respuesta de Sony Support Team
23/03/2022

Hi Andreas,
danke für dein Feedback. Wir werden es für die zukünftige Produktentwicklung weitergeben, insbesondere im Hinblick auf die Kabellänge.
Radwa @Sony DE

0

Ein sehr eindrucksvolles Gerät.

BDV-N5200W 18/01/2022 por Maxim1100101 (Alemania)

Dieses Gerät ist zwar schon etwas älter aber immer noch sehr Eindrucksvoll.

Calidad de sonido

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

mooi zo, fantastisch

BDV-N5200W 28/12/2021 por Refje (Bélgica)

Ik heb dit gekocht als tweede home cinema en het is verbluffend

Calidad de sonido

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Geweldige geluid over 5 kanaals!

BDV-N5200W 10/12/2021 por JacquesAlphen (Holanda)

Wat veruit het beste is, is het geluid bij films, dat is echt goed over de 5(+1) boxen! Vormgeving is geweldig. Minpuntje: de bediening is soms lastig, maar t boek erbij lost veel op.

Calidad de sonido

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

Respuesta de Customer Support
13/12/2021

Hallo JacquesAlphen,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback om hier in de toekomst op te letten.
Wij hebben je feedback doorgezet naar de juiste afdeling.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Démarrage

BDV-N5200W 19/11/2021 por Rifer73 (Francia)

Très long au démarrage et changement des haut-parleurs, soit les haut-parleurs télé soit les haut-parleurs du home cinema

Calidad de sonido

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

Respuesta de Sony Support Team
23/11/2021

Bonjour Rifer,
Merci pour votre commentaire.
Nous sommes désolés d'apprendre le problème que vous rencontrez avec votre Home Cinema.
Pour que l'appareil fonctionne d'une façon optimale, assurez-vous qu'il est à jour : https://bit.ly/3HJxxZt
S'il est à jour, une réinitialisation du système semble nécessaire comme suit Page 59 : https://bit.ly/3oMAcbW
Si le souci subsiste, pour vous assister, le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien : https://bit.ly/2oCYGVR
(copiez-collez ces adresses dans votre navigateur).
Inas@Sony FR

0

Gerät Klasse, aber...

BDV-N5200W 27/02/2021 por Mario Facundo (Alemania) Comprador verificado Verificado

Genau nach 24 Monaten ist der BlueRay Laser defekt. Alle anderen Discs liest er. Die Reparatur Abwicklung ist ein Graus.. Ca. 13 Mails hin und her, bis ich informiert war...

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Super held en geluid

BDV-N5200W 10/12/2020 por Rodeo1970 (Holanda)

heb vorige maand een sony dolby suround set erbij gekocht en ben zeer tevreden.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

dvd speler blijft hangen en probleem wordt erger

BDV-N5200W 17/07/2020 por VincentH77 (Bélgica)

Na een tijdje na mijn aankoop bleven dvd's/blu rays hangen of liep het systeem ook vast, waardoor ik alles volledig opnieuw moest heropstarten (alsook stekker uittrekken) en dan begon de film wel te spelen. Ik heb nadien bij andere reviews gelezen dat er nog klanten dit probleem hadden. Nu sinds een half jaar doet hij dit met elke dvd blu ray die ik wil afspelen, ofwel start hij niet (terug opnieuw alles opstarten) ofwel start de film en blijft hij na enkele hoofdstukken hangen en speelt niet meer verder. Zoals gezegd al de overig functies werken prima, maar ik kan niet meer van films genieten via deze speler. U zal begrijpen dat dit voor mij als filmliefhebber zeer frustrerend is en dat ik dit niet verwacht een merk als “Sony”.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

No es muy bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

3

0

Respuesta de Customer Service
27/07/2020

Beste, bedankt voor de reactie,

het is vervelend dat het toestel niet naar behoren functioneert, We verzoeken u om de stappen in deze link http://bit.do/fGYng ( graag deze link in eigen browser openen) te volgen om fabrieksinstellingen uit te voeren.

Sony Customer Service

0

En panne au bout de 2 ans

BDV-N5200W 25/03/2020 por Aucun35 (Francia)

Mon home cinéma est en panne depuis presque un an. J'ai fait la mise à jour comme cela est conseillé. Mais cela n'a rien fait. J'avais tout débranché. En février, je refais un test et surprise, le fonctionnement était correct. Mais cela n'a duré que 2 semaines

Calidad de sonido

Bueno

Características

No es muy bueno

Diseño

Promedio

Facilidad de uso

No es muy bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

1

0

Respuesta de Customer Support
27/03/2020

Bonjour Aucun35,
Nous sommes désolés pour la gêne occasionnée.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Anlage hat Potenzial, wenn Sie richtig Funkioniere

BDV-N5200W 23/02/2020 por Jörg Kirchhoff (Alemania)

Habe die BDV-5200N am 01.01.2020 im Internet bei Saturn gekauft.Bin eigentlich zufrieden wenn die Anlage sich nicht immer aufhängen würde und man nicht ständig den Stecker ziehen müsste um die Anlage neu zu Starten.

Calidad de sonido

Bueno

Características

Está bastante bien

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

2

0

0

geweldig produkt

BDV-N5200W 24/01/2020 por rientje (Holanda)

drie dagen in huis werk naar de verwachtingen tot nu toe top een aanrader

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

1

0

goed deluid

BDV-N5200W 30/12/2019 por dokus (Holanda)

19 de gekocht ,ben er tevreden over,fijn geluid,en nog 1000 watt

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Super matériel

BDV-N5200W 26/10/2019 por Flav68 (Francia) Comprador verificado Verificado

Cela faisait 3ans que je l'avais, super home cinéma, la qualité est au rendez-vous. Malheureusement après 3ans celui-ci m'a lâché en insérant uste une clé USB et n'est plus sous garanti.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Goede geluidskwaliteit

BDV-N5200W 20/10/2019  (Holanda) Comprador verificado Verificado

Op een prima systeem zeker waarvoor ik hem gebruik. Maar de software-update is opnieuw een groot probleem. Zit alweer dagen zonder in afwachting van Sony

Calidad de sonido

Bueno

Características

Promedio

Diseño

Está bastante bien

Facilidad de uso

No es muy bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Un poco decepcionada

BDV-N5200W 17/10/2019 por Eva10 (España) Comprador verificado Verificado

A pesar de tener acceso a internet, no se puede añadir más contenido multimedia (más aplicaciones de las que ya vienen prefijadas)

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

0

0

0

software stürzt ab

BDV-N5200W 27/09/2019 por dikoe (Alemania)

leider funktioniert nicht zur Zufriedenheit bin entäuscht

Calidad de sonido

Bueno

Características

No es muy bueno

Diseño

No es muy bueno

Facilidad de uso

No es muy bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

1

0

Respuesta de Customer Support
30/09/2019

Hi dikoe,
lade bitte die letzte Firmware-Version über den folgenden Link herunter: http://bit.do/fbaVR (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Dann installiere sie auf der Anlage.
Dann setze die Anlage auf den Werkszustand zurück. Eine Anleitung dazu findest du unter dem folgenden Link auf Seite 71 DE: http://bit.do/fbaWr
Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/eSP4H

Sony Support Team

0

tevrede

BDV-N5200W 14/09/2019  (Holanda)

Ik heb vorig week dit apparaat gekocht en ben te vrede.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

4

0

Gewoon goed

BDV-N5200W 11/08/2019 por WillemBos (Holanda)

prijs kwaliteit is oké we hebben er veel plezier van.

Calidad de sonido

Bueno

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

1

0

fantastic sounds

BDV-N5200W 13/07/2019 por BillyMcK (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

bought this along with a new Sony smart TV , soI could get full advantage ,especially on movies and music .Its fairly easy to set upand boy does it make a noise !!! its amazing just how much more enjoyable every type of programme is with good sound like this kit produces .Although the wireless rear speakers are shown on opposite side of room , they work equally well behind the TV . To be honest Im still experimenting a bit . I had to work out that when you switch on each day , although the cinema sound also comes on ,you need to re link . It only takes a few seconds though

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Goed geluid

BDV-N5200W 02/06/2019 por jimvdijk (Holanda) Comprador verificado Verificado

Heb hem nu zo'n 2 a 3 weken staan en ik ben tot op heden nog altijd tevreden met alles.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Meeeeega Gerät

BDV-N5200W 01/06/2019 por Lx 1987 (Alemania)

Würde das Produkt immer wieder kaufen. Vollkommen zufrieden und der kauf war eine richtig gute Entscheidung.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Een makkelijk aan te sluiten produvt

BDV-N5200W 06/05/2019  (Holanda) Comprador verificado Verificado

De Sony BVD-N5200W is een goed product helder van geluid en zeer krachtige bas.ik raad dit product aan,let wel op dat je de juiste hdmi kabel er bij neemt ze zijn wel wat prijzig maar het oog en het oor wilt ook wat.Er zijn geen min of pluspunten alleen de beschrijfaanwijzing is moeilijk te begrijpen er word niet duidelijk in vermeld over welk product het eigenlijk gaat

Calidad de sonido

Excelente

Características

Está bastante bien

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

Respuesta de Customer Support
08/05/2019

Geachte heer De Vries, bedankt voor uw review. Prettig om te lezen dat u zo tevreden bent over het product.
Voor onduidelijkheden raden wij u aan contact op te nemen met de klantenservice via 020 346 9524 of via customersupport.nl@eu.sony.com.
Met vriendelijke groeten, Tom

0

Mooi toestel met veel mogelijkheden

BDV-N5200W 06/04/2019 por Norbvb (Bélgica) Comprador verificado Verificado

Nu twee weken in gebruik, maar nog veel te leren om allé mogelijkheden te benutten

Calidad de sonido

Bueno

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Perfect geluid

BDV-N5200W 31/03/2019 por hermanus007 (Holanda)

Twee maanden geleden gekocht. Perfect apparaat, maar niet zo gebruiksvriendelijkl

Calidad de sonido

Bueno

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Unzuverlässig

BDV-N5200W 21/03/2019 por Herbert359 (Alemania) Comprador verificado Verificado

Erstes Gerät wegen Verbindungsausfall und hohem Piepton 2018 nach 6 Monaten ersetzt bekommen. Ersatzgerät mit gleichen Fehlern nach wiederum ca. 8 Monaten. Würde ich definitiv nicht empfehlen.

Calidad de sonido

No es muy bueno

Características

No es muy bueno

Diseño

Promedio

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

1

0

Respuesta de Customer Support
25/03/2019

Hi Herbert359,

da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://clc.to/8iN1pw (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Sony Support Team

0

ohne Probleme schnell aufgebaut

BDV-N5200W 14/03/2019 por stefan125 (Alemania) Comprador verificado Verificado

guter Klang passt zum Sony-Fernseher dazu schneller aufbau

Calidad de sonido

Bueno

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Gutes Entertainment-System!

BDV-N5200W 07/03/2019 por Luis 66 (Alemania) Comprador verificado Verificado

Gute Anlage, einziges Manko ist die Kommunikation mit dem Ferseher. Einmal eigestellt muß nach 1-2 Wochen neu justiert werden.

Calidad de sonido

Bueno

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Goede aankoop

BDV-N5200W 22/02/2019  (Bélgica) Comprador verificado Verificado

Ik ben blij dat ik weer naar goede muziek kan luisteren

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

1

0

ziet er goed uit

BDV-N5200W 02/02/2019 por Pripijo (Holanda) Comprador verificado Verificado

ik ben er heel tevreden mee en gebruik het veel met muziek

Calidad de sonido

Bueno

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Home cinéma au top

BDV-N5200W 29/01/2019 por Markus93 (Francia)

J'ai acheté cette article ce mois-ci et je ne regrette pas, installation facile réglage un peu compliqué mais avec le temps sa ira

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Uitstekende bediening

BDV-N5200W 20/01/2019 por Suvee (Holanda) Comprador verificado Verificado

2 weken in huis en zeer tevreden. Prijs/kwaliteitverhouding uitstekend

Calidad de sonido

Bueno

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

1

0

Toller Sound, vor allem bei BD

BDV-N5200W 16/01/2019 por Hunn (Suiza) Comprador verificado Verificado

Nach mehrfachem vergleichbaren Produkten in sachen 5.1 Systemen bin ich wiederholt bei diesem Produkt gelangt

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Defect

BDV-N5200W 12/01/2019  (Holanda) Comprador verificado Verificado

Plotseling reageert het systeem niet meer op de afstandbediening. Grrr

Calidad de sonido

Está bastante bien

Características

Está bastante bien

Diseño

Está bastante bien

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

2

0

Respuesta de Customer Support
15/01/2019

Goedemorgen Hans,

Vervelend om te horen dat uw BDV-N5200W niet meer lijkt te reageren op de afstandsbediening. Graag willen we u verzoeken om de onderstaande stappen uit te voeren.

1. Haal alle externe apparaten van de BDV-N5200W.
2. Ontkoppel de BDV-N5200W voor 2 minuten van de stroom.
3. Stop nieuwe batterijen in de BDV-N5200W afstandsbediening.
4. Fabrieksherstel. Pagina 70 van de handleiding: https://www.sony.nl/electronics/support/res/manuals/Z005/Z005326111.PDF

Indien u nog verdere vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

goede beeld en geluidskwaliteit

BDV-N5200W 07/01/2019 por Cees58 (Bélgica) Comprador verificado Verificado

Ik heb dit product nu ca. 2 jaar. Wat beeld en geluid betreft is het prima voor elkaar. Soms, door onbekende reden, start het systeem niet goed op. Dan blijft alles in de TV stand staan en geeft het alleen het geluid van de TV weer. Opstarten van een DVD of bijvoorbeeld Netflix lukt dan niet. Zet ik de stroom af en wacht enige tijd, dan start het systeem meestal weer goed op.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Promedio

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

2

0

Respuesta de Customer Support
14/01/2019

Goedemiddag Cees,

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Graag willen we u verzoeken om de onderstaande stappen eens uit te voeren mocht het euvel nog een keer terugkomen.

1. Ontkoppel alle externe apparaten van de BDV-N5200W en haal deze voor 2 minuten van de stroom.
2. Terugstellen fabrieksinstellingen: Pagina 70 van de Nederlandse handleiding: https://www.sony.nl/electronics/support/res/manuals/Z005/Z005326111.PDF

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Geen Equalizer

BDV-N5200W 07/01/2019 por Addepat (Holanda)

Ik zou dit apparaat nooit gekocht hebben als ik had geweten dat er GEEN equalizer in zit. Belachelijk gewoon, zeker voor mensen met gehoorproblemen is dit erg belangrijk!

Calidad de sonido

Promedio

Características

No es muy bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

2

0

Respuesta de Customer Service
14/01/2019

Goedemiddag,

Graag willen we we u verzoeken om op pagina 31 en 32 van de Nederlandse handleiding te bekijken. Daar kunt u de verschillende geluidsvelden en de music equalizer instellen.

Handleiding BDV-N5200W: https://www.sony.nl/electronics/support/res/manuals/Z005/Z005326111.PDF

Met vriendelijke groet,

Willem

0

siempre conte con la sony

BDV-N5200W 29/12/2018 por Pepe55 (España)

este producto tiene muy buena calidad ,la sony es la mejor

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

0

0

0

Tolle Anlage

BDV-N5200W 21/12/2018 por Manni69 (Alemania) Comprador verificado Verificado

Anlage ausgebakt. Anleitung studiert. Alles angeschlossen und alles funktioniert.Ein satter Ton.Einfache Bedienung.was Besseres muss nicht sein. Vielen Dank!

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Klasse Sound

BDV-N5200W 14/12/2018 por Hubert65 (Alemania) Comprador verificado Verificado

Habe die Anlage nun fast 4 Wochen und den Kauf nicht bereut

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Bluetooth Home cinema System

BDV-N5200W 14/12/2018 por River1 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

Works fine. Slow to start up. Sound has to warm up to hear it.

Características

Promedio

Diseño

Promedio

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

Respuesta de Customer support
17/12/2018

Hi,

Thank you for your feedback.

We have read your review, and we recommend updating the software version for the system following the steps in this link: https://bit.ly/2rJfXz2

Also, you can reset the system to the default settings following the steps on Page 63 of the following Manual: https://bit.ly/2uhq0y8

Sony support team

0

An excellent product

BDV-N5200W 02/12/2018 por archerman18 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

I bought this not only to improve tv sound but to play Bluray discs. It took me a little while to set up but now it's fully up and running and tv sound is a definite improvement. I have yet to try playing a Blu ray disc. I have only a few minor niggles. 1. Although there is a printed quick set up guide, a full manual has to be downloaded from the internet and this download covers severals models so it is easy to get confused. For example mention is made of balancing the speakers using a supplied microphone. But this only applies to models other than the BDV-N5200W as there is no supplied microphone or an input socket to plug it in. 2. The two front speakers are on the tall side and therefore have to be placed each side of the tv. In my case I have had to use speaker stands as my 43" tv almost overhangs the cabinet on which it stands. Also the height of the centre speaker is such that it obscures the remote control sensors of my non Sony tv. 3. Personally it has taken me a while to get used to finding the right function on the On Screen Display. Overall however, I am very please with the performance of the system.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Uitstekend geluid

BDV-N5200W 18/11/2018 por Sjampie (Holanda)

Echt uitstekend geluid en super makkelijk aansluiten met die draadloze achter speakers. Wel jammer dat de (dunne) speaker bedrading niet (eenvoudig) is in te korten. Zonder TV is de set niet instelbaar en het zou mooi zijn als via de AB ook de verschillende modi geselecteerd konden worden. De snel opstart functie werkt slecht en vaak komt er dan geen geluid. Enige oplossing, de stekker eruit/erin en weer via de TV de standaard (behoorlijk langzame) opstart selecteren.Tevens jammer dat mijn nieuwe Sony smart TV het systeem niet herkent. Een groter en duidelijker display zou zeker een grote verbetering zijn. Maar het geluid is prachtig!

Calidad de sonido

Excelente

Características

Está bastante bien

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Gelijk problemen

BDV-N5200W 14/11/2018 por Carlo54 (Holanda)

Na installatie met sumiere handleiding werkte alles. 1 dag later gelijk melding Push Prot Power alle handelingen hiervoor opgevolgd maar werkt niet. BCC heeft nieuw hoofdtoestel besteld voor me om om te ruilen. Nu in afwachting hiervan na het lezen van de diverse reakties ben ik erg geschrokken dat dit kennelijk erg vaak voorkomt. Eerste reakties hierover dateren al van 2013. Spijtig ook dat BCC geen installateur hiernaar kan laten kijken. Ik heb al spijt gekregen dat ik nu gelijk problemen hieraan ondervind.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Promedio

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

1

0

0

Magnífico en todos los sentidos.

BDV-N5200W 04/10/2018 por Fridericus87 (España)

Es una pasada. Echo en falta que se le puedan instalar aplicaciones al gusto. Faltan algunas bastantes importantes desde mi punto de vista, del estilo BEIN sports, Amazon, etc.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Excelente

0

0

0

Not good

BDV-N5200W 24/09/2018 por Oliver04 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

Bought 2 weeks ago and still not working as it should. Sound quality is good but speaker cablkes are as usual with Sony far too short. The system will not link to the TV as it shouls and as previous Sony surround sound system did. 2 weeks working with Customer Support has so far failed to resolve the issue. Not impressed!

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

No es muy bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

3

0

0

nice look and finish

BDV-N5200W 17/09/2018 por Seniorsupervisor (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

i have now got the speakers on the walls ..having to wait for extra speaker leads.......great sound and the extras on the SEN button are fab.....the sound from playing 4K discs are out of this world with the 9-1 cinema style sounds....also the football button feels like you are in the stadium.................easy to use buttons but i printed out the pages from Sony as easier to explore extras from it written down..........

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Klang und Bild sehr gut.

BDV-N5200W 15/09/2018 por Heidi77 (Alemania) Comprador verificado Verificado

Habe das Gerät vor 7 Monaten gekauft und bis heute schon mindestenst 10 mal neustarten müssen. Da dieses Gerät bei mehrmaligem Radio gebrauch nicht mehr in ein anderes System (CD ) umschalten läßt.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Está bastante bien

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

nur was für Technicker

BDV-N5200W 04/09/2018  (Alemania)

Das Gerät ist sehr anfällig, nach wechseln der Eingänge zum Beispiel DVD auf TV zeigt das gerät keine Funktion, muss neu gestartet werden.

Calidad de sonido

Bueno

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

Respuesta de Customer Support
10/09/2018

Hi Gerhard,

Setze das Gerät auf Werkszustand zurück, wie unter dem folgenden Link auf Seite 71.De beschrieben ist: http://clc.to/HlemrA. Solltest du noch Probleme haben, empfehlen wir dir, den Support zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: ttp://clc.to/qo3xxA ( Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein.)

Sony Support Team

0

Mijn Sony blu-ray-Gome Theatre-systeem met Bluetoo

BDV-N5200W 26/08/2018 por Muziekgenieter (Holanda) Comprador verificado Verificado

Mijn oude systeem voldeed niet meer daarom deze gekocht. Een fantastisch systeem waar ik héél blij mee ben. Jammer alleen dat het geen Bluetooth kan zenden voor bv een draadloze speaker.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Brilliant Home Theater

BDV-N5200W 09/08/2018 por Alv1947 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

Brought this approx a month ago and its brilliant the sound quality is superb.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Tolles Gerät, aber mit Fehlern

BDV-N5200W 14/07/2018 por Günther1257 (Alemania) Comprador verificado Verificado

An sich ein super System, kann aber leider keine Apps auf mein Gerät laden.

Calidad de sonido

Bueno

Características

Está bastante bien

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Hervorragendes Heimkino. Gute Technik

BDV-N5200W 05/07/2018 por Chrissip82 (Alemania) Comprador verificado Verificado

Vor einem knappen Jahr gekauft. Tolles Gerät mit vielen Funktionen klasse Bild und Hörgenuss. Als einziger Kritikpunkt muss aber gesagt sein das die Software sehr instabil ist. Gerät stürzt sehr oft ab. Die Steuerung für Hdmi ist unzuverlässig und führt sehr oft dazu das Gerät vom Strom trennen zu müssen. Hier muss unbedingt mit einem Update nachgeholfen werden. Ansonsten ein gutes Gerät.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Gut aber nicht spitze

BDV-N5200W 27/06/2018  (Alemania) Comprador verificado Verificado

Zeit ein und halb Jahre habe ich das Produkt und ich bin zufrieden

Calidad de sonido

Bueno

Características

Promedio

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Seround sound

BDV-N5200W 21/06/2018 por John648 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

Rey happy with my purchase very good system would recommend it

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Sony Sound System

BDV-N5200W 19/06/2018 por geordie1000 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

I bought this to replace an LG product from 2003! It was harder to set up, much quieter than expected with poorer sound quality. The "wireless" rear speakers require a mains supplied satellite amp.

Calidad de sonido

Está bastante bien

Características

Promedio

Diseño

Promedio

Facilidad de uso

Está bastante bien

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

1

0

0

Not as good as you would think for a Sony product

BDV-N5200W 13/05/2018 por Scannerz (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

Very dissatisfied with this 1 not as loud/powerful as advertised ( my old Sony 361 is far louder 2 doesn't upscale normal DVD in fact it makes them look like pirate copies

Calidad de sonido

No es muy bueno

Características

Está bastante bien

Diseño

Promedio

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

2

2

Respuesta de Customer Support
15/05/2018

Hi,
Thank you for your feedback.

This system can upscale to near a 4K resolution. You can select the suitable screen settings as mentioned and explained on pages 56-57 in the user manual in this link: https://bit.ly/2uhq0y8 (Copy and paste the link into your browser).

Hope this helps.
Sony support team.

0

Great sound

BDV-N5200W 09/05/2018 por Gilbe (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

Bought this given it had been given Best Buy status by Which. I agree with their report including being disappointed by the digital only version of the manual. Also the rear speakers aren’t really wireless but connect by wires to a shared amp. You might also have to buy a cable or two.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Promedio

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Quality system

BDV-N5200W 16/04/2018 por Andy188 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

Re4cently bought to replace an older but very good cinema system and overall v pleased with sound quality volume and dvd/bluray. especially playing thru new Bravia TV . Only minor niggle - shame the wired front speakers (and the wiring on wireless rear pair) was not sealed into unit / using Sony own connector as want to run under floorboard around fireplace - only option appears to be to cut the wire potentially invalidating any warranty. Also on instructions great if they included guide on how to daisychain a skybox TV and Sound system together as all info only really talks about TV/System not Satellite sound....... resorted to trial and error but sound switching currently lags

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

1

0

0

Easy to set up

BDV-N5200W 12/04/2018 por Rusty 47 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

So pleased I settled for this purchase.Easy to set up.sound is pretty good too.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Gutes Surroundsystem mit Mängeln

BDV-N5200W 07/04/2018  (Austria) Comprador verificado Verificado

Die Anlage selbst macht einen tollen Klang. Auch die Einrichtung verläuft ohne Probleme. Leider sind die Kabel recht kurz und fest ins Gehäuse verbaut und lassen sich nicht bzw. nur mit entsprechendem Werkzeug und Wissen verlängern. Die verwendete Software ist alt (wie bei PS3)

Calidad de sonido

Excelente

Características

Promedio

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

BDV-N5200W

BDV-N5200W 02/04/2018  (Alemania) Comprador verificado Verificado

Seit 4 Wochen im Einsatz, bisher vollauf zufrieden. sehr guter Klang,

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Excelente

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Great sound

BDV-N5200W 30/03/2018 por Nick97 (Reino Unido) Comprador verificado Verificado

I bought this about 5 weeks ago as I wanted surround sound in my newly designed front room

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Mooi design en prima geluid.

BDV-N5200W 20/03/2018 por megahaas (Holanda) Comprador verificado Verificado

Als vervanging gekocht en super tevreden. Waanzinnig geluid met veel instellingen die met een druk op de knop te veranderen zijn. De draadloze achterspeakers zijn voor mij een enorm pluspunt. Kortom, helemaal tevreden.

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

perfect geluid

BDV-N5200W 13/03/2018 por zwollie (Holanda) Comprador verificado Verificado

perfect geluid ziet er schitterend uit neemt weinig ruimte in

Calidad de sonido

Excelente

Características

Excelente

Diseño

Excelente

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Super fonctionalité

BDV-N5200W 06/03/2018 por Chris83000 (Francia) Comprador verificado Verificado

J'ai acheté ce produit il y a 1 mois et j'en suis content

Calidad de sonido

Excelente

Características

Bueno

Diseño

Bueno

Facilidad de uso

Bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

0

0

0

Slecht toestel

BDV-N5200W 24/02/2018 por lkop (Bélgica)

BDVN5200WB homecinema start traag of helemaal niet op. Om op te starten moet ik eerste de stekker eruit halen en dan opnieuw insteken. Is niet compatibel met TV of PS3. Bluetooth werkt alleen maar met een oude GSM niet met iPhone (2007) of iPad (2018). Gebruiksonvriendelijk. Helemaal niet overzichtelijk.

Calidad de sonido

Está bastante bien

Características

No es muy bueno

Diseño

Está bastante bien

Facilidad de uso

No es muy bueno

Traducción no disponible actualmente, inténtalo de nuevo

1

0